© Hatay Internet TV 2014-2020

AOSBde gelecek vizyonu ve projeleri ele alındı

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK İLE AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ FARUK AYTEK’İN ADANA HACI SABANCI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (AOSB) ZİYARETİNDE GELECEK VİZYONU VE PROJELERİ ELE ALINDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek’in Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) ziyaretinde gelecek vizyonu ve projeleri ele alındı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek’in, AOSB, 20. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen ve aynı zamanda Adana Ceyhan Kimya Endüstri Bölgesi Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Bekir Sütcü ve yönetimini tebrik eden heyet, yeni döneme ilişkin başarı dileklerini iletti.


Ziyarette; AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’nün yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri M. Nedim Büyüknacar, Kemal Özçetin, Ahmet Aslan, Asım Gül, M. Tansel Ün, N. Yiğit Dağsuyu ve Hasan Kılıç, Denetim Kurulu üyeleri Can Ulaştırıcı ile Ali Fuat Batmaz ve Bölge Müdürü Ersin Akpınar ile sanayiciler hazır bulundu.


Gelecek vizyonu ve projeler ele alındı


Ziyaret kapsamında bölgenin gelecek vizyonu, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler değerlendirildi. Görüşmede ayrıca Adana’yı kimya endüstrisinin merkezlerinden biri haline getirmesi hedeflenen Adana Ceyhan Kimya Endüstri Bölgesi’ndeki hazırlık süreci hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER