© Hatay Internet TV 2014-2020

Başkan Vekili Çiçek, hastaneye giderek kazada yaralanan personelin durumu hakkında bilgi aldı

MANAVGAT’TA SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA YARALANAN BELEDİYE PERSONELLERİ, MANAVGAT BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AV. MEHMET ÇİÇEK TARAFINDAN HASTANEDE ZİYARET EDİLDİ.

Manavgat’ta sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan belediye personeli, Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek tarafından hastanede ziyaret edildi.


Bu sabah saat 09.00 sıralarında belediyeye ait bir çöp kamyonu ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 belediye çalışanı yaralandı. Yaralanan personelin sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Vekili Çiçek, tedavi gören çalışanlarla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletti.


Kazanın ardından sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle hastaneye kaldırılan yaralıların tedavi süreçlerinin devam ettiği öğrenildi. Çiçek, belediye olarak her zaman çalışanlarının yanında olduklarını belirterek, sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.


Yaralı personele acil şifalar dileyen Çiçek, "Mesai arkadaşlarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz. Belediye olarak tüm imkanlarımızla personelimizin yanındayız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER