Burdurda emniyet kemeri denetimi: 119 araç ve sürücüsüne ceza
ASAYİŞBURDUR'DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN EMNİYET KEMERİ KULLANIMA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMDE 4 BİN 399 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜ KONTROL EDİLİRKEN, TRAFİK KURALLARINA UYMADIĞI TESPİT EDİLEN 119 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜNE İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI.
Burdur’da polis ekipleri tarafından emniyet kemeri kullanıma yönelik gerçekleştirilen denetimde 4 bin 399 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 119 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, kolluk birimleri tarafından vatandaşların huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince usulsüzlük ve suistimallerin önüne geçilmesi, kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların azaltılması amacıyla 10-12 Mart tarihleri arasında il genelinde emniyet kemeri kullanımına yönelik denetimler gerçekleştirildi. Yapılan uygulamalarda toplam 4 bin 399 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 119 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı. Denetimler kapsamında ayrıca 61 araç trafikten men edildi.
İlginizi Çekebilir