GAZETECİLERDEN İŞ İNSANI KARADENİZ’E ZİYARET
HATAYHatay İnternet TV İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ali Ceren, Hatay Gazetesi Muhabiri Murat Mutlu ve Asi Gazetesi Muhabiri Cuma Zeybek, Taş Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sabit Karadeniz’i ziyaret etti.
GAZETECİLERDEN İŞ İNSANI KARADENİZ’E ZİYARET
Hatay İnternet TV İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ali Ceren, Hatay Gazetesi Muhabiri Murat Mutlu ve Asi Gazetesi Muhabiri Cuma Zeybek, Taş Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sabit Karadeniz’i ziyaret etti.
Gazeteciler, Karadeniz’in merhum babasının ruhuna ithafen 6 Eylül’de düzenleyeceği güreş turnuvası öncesinde kendisine desteklerini iletti. Hatay’daki temaslarını sürdüren gazeteciler Ali Ceren, Murat Mutlu ve Cuma Zeybek, Hataylı iş insanı ve Taş Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sabit Karadeniz ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen ziyarette Karadeniz’in merhum babasının ruhuna ithafen 6 Eylül’de düzenlemeyi planladığı güreş turnuvası da gündeme geldi. Gazeteciler, geleneksel sporların yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından önem taşıyan organizasyon öncesinde Karadeniz’e başarı dileklerini ileterek desteklerini ifade etti.
6 EYLÜL’DE GÜREŞ SEVERLER BULUŞACAK
Sohbette Hatay’ın kültürel ve sportif değerleri, geleneksel güreşin kentteki yeri ve bu tür organizasyonların gençlere sağlayacağı katkılar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Karadeniz’in merhum babasının anısını yaşatmak amacıyla düzenleyeceği turnuvanın, hem bir vefa örneği hem de Hatay’ın köklü güreş kültürünün yaşatılmasına yönelik anlamlı bir organizasyon olacağı belirtildi.
KARADENİZ, GELENEKSEL SPORLARIN YAŞATILMASINI İSTİYOR
Taş Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sabit Karadeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 6 Eylül’de gerçekleştirecekleri güreş turnuvasının kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti.
Karadeniz, “Babamın ruhuna ithafen düzenleyeceğimiz bu organizasyon benim için öncelikle bir vefa anlamı taşıyor. Bunun yanında Hatay’ın geleneksel güreş kültürüne katkı sunmasını ve gençlerimizin bu değerlerle buluşmasını arzu ediyoruz. Güreş bizim kültürümüzde önemli bir yere sahip. 6 Eylül’de hem babamızı yad etmek hem de güreş severleri bir araya getirmek istiyoruz.” dedi.
Hatay’da sporun ve özellikle geleneksel spor dallarının desteklenmesinin önemine dikkat çeken Karadeniz, organizasyona katkı sunan ve destek veren herkese teşekkür etti.
CEREN’DEN KARADENİZ’E TAM DESTEK
Hatay İnternet TV İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ali Ceren ise Sabit Karadeniz’in düzenleyeceği güreş turnuvasının anlamlı bir organizasyon olduğunu belirterek, gazeteciler olarak kendisine desteklerini iletmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Ceren, “Sabit Karadeniz’in babasının ruhuna ithafen düzenleyeceği güreş turnuvasını son derece anlamlı buluyoruz. Bir yandan aile büyüklerinin hatırasını yaşatırken diğer yandan Hatay’ın geleneksel spor kültürüne sahip çıkılması önemli. Biz de gazeteciler olarak bu tür organizasyonların kamuoyuna duyurulmasını ve daha geniş kitlelere ulaşmasını önemsiyoruz. 6 Eylül’de gerçekleştirilecek turnuvanın güzel bir organizasyon olacağına inanıyor, Sayın Karadeniz’e şimdiden başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ceren ayrıca Hatay’da iş dünyasının yalnızca ekonomik faaliyetlerle değil, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki katkılarıyla da kente değer kattığını belirterek, Karadeniz’in bu yöndeki girişiminin takdir edilmesi gerektiğini kaydetti.
HATAY’IN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİLDİ
Ziyarette yalnızca güreş turnuvası değil, Hatay’ın genel gündemi ve kentte yaşanan gelişmeler de ele alındı. İş dünyasının beklentileri, kentin ekonomik durumu, sosyal hayat ve Hatay’ın geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Gazeteciler Ali Ceren, Murat Mutlu ve Cuma Zeybek, Karadeniz’e misafirperverliği ve Hatay’a yönelik katkıları dolayısıyla teşekkür ederken, 6 Eylül’de düzenlenecek güreş turnuvasının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
İlginizi Çekebilir