Hatay Barosu, TBB’ni ziyaret etti
HATAYHatay Barosu Türkiye Barolar Birliği’ni (TBB) ziyaret ederek yönetimle bir araya geldi. Görüşmede, barolar arası iş birliği, hukuk reformları ve mesleki gelişim alanındaki yeni projeler üzerinde duruldu.
Hatay Barosu, TBB’ni ziyaret etti
Hatay Barosu Türkiye Barolar Birliği’ni (TBB) ziyaret ederek yönetimle bir araya geldi. Görüşmede, barolar arası iş birliği, hukuk reformları ve mesleki gelişim alanındaki yeni projeler üzerinde duruldu.
Hatay Barosu’ndan yapılan açıklamaya göre, ziyarete Hatay Baro Başkanı Av. Hatay Tut ve Baro Başkan Yardımcısı Av. Kemal Güngör, Genel Sekreter Av. Gülçin Emir, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Derya Nur Aslan ve TBB Delegeleri Av. Ergun Semercioğlu, Av. Rifat Dinçer, Av. Emre Arık katıldı.
TBB YÖNETİMİ İLE YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
Ziyarette TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, yönetim kurulu üyeleri ve TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Mahmut Karatekin de hazır bulundu. Toplantıda, hukuk alanındaki gelişmeler ve baroların toplumdaki rolünü güçlendirmek amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı.
İlginizi Çekebilir