HATAY BASIN CEMİYETİ’NDEN KAYMAKAM AKDAŞ’A ZİYARET
HATAYHatay Basın Cemiyeti Başkanı Adem Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri, Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret etti.
HATAY BASIN CEMİYETİ’NDEN KAYMAKAM AKDAŞ’A ZİYARET
Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Adem Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri, Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette kent gündemi, yerel basının rolü ve kamu kurumlarıyla iş birliği konuları ele alındı.
Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Adem Karagöz, ziyarette yaptığı değerlendirmede yerel basının önemine dikkat çekerek, “Hatay’ın yeniden yapılanma sürecinde doğru ve hızlı bilgilendirme her zamankinden daha kritik.
Yerel basın olarak kamuoyunun sesi olmaya, sorumluluk bilinciyle görevimizi sürdürmeye devam ediyoruz.
Kamu kurumlarımızla kurduğumuz sağlıklı iletişim, bu sürecin daha etkin yürütülmesine katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.
“BASINLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” MESAJI VERİLDİ
Hatay YİKOB Başkanı, Vali Yardımcısı ve Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın mensuplarımız, kamu ile vatandaş arasında köprü görevi görmektedir
Şehrimizin gelişimi ve kamu hizmetlerinin doğru aktarılması açısından basınla iş birliği büyük önem taşıyor.
Bu iş birliğini güçlendirerek sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
İlginizi Çekebilir