© Hatay Internet TV 2014-2020

HATAY’IN YENİDEN İNŞA SÜRECİ TBMM GÜNDEMİNDE

AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Kemal Karahan ve Abdulkadir Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut ile bir araya geldi.

 

HATAY’IN YENİDEN İNŞA SÜRECİ TBMM GÜNDEMİNDE

 

AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Kemal Karahan ve Abdulkadir Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut ile bir araya geldi.


Gerçekleştirilen görüşmede, deprem sonrası yeniden yapılanma süreci devam eden Hatay’da yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde değerlendirildi. Özellikle çevre, şehircilik, altyapı ve kentsel dönüşüm alanlarında sürdürülen projelerin ele alındığı toplantıda, şehirde devam eden yatırımlar ve planlanan çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.


AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Hatay’ın ihtiyaçlarının ve vatandaşların taleplerinin ilgili bakanlık nezdinde yakından takip edildiğini belirtti. Yeşildal, şehirde yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek, merkezi yönetim ile koordinasyon içerisinde Hatay’ın yeniden ayağa kaldırılması için yoğun çaba gösterildiğini kaydetti.


Milletvekilleriyle birlikte gerçekleştirilen görüşmede, çevre düzenlemeleri, kalıcı konut projeleri, altyapı hizmetleri ve şehirleşme süreçlerine ilişkin değerlendirmelerin de yapıldığı öğrenildi. Özellikle depremden etkilenen bölgelerde yürütülen çalışmaların son durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi.


Yeşildal açıklamasında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut’un Hatay’a gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür etti. Hatay’ın ihtiyaçlarının her platformda gündeme taşınmaya devam edeceğini belirten Yeşildal, şehrin yeniden imarı ve ihyası sürecinin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER