HATAYSPOR’A 3 DÖNEM TRANSFER YASAĞI GETİRİLDİ
SPORTFF 1. Ligde kötü günler geçiren Hatayspor’a, FIFA’dan kötü bir haber daha geldi.
HATAYSPOR’A 3 DÖNEM TRANSFER YASAĞI GETİRİLDİ
TFF 1. Ligde kötü günler geçiren Hatayspor’a, FIFA’dan kötü bir haber daha geldi.
Uluslararası Futbol Federasyonu, kulübe 26 Kasım 2025 tarihi itibarıyla 3 dönemlik yeni bir transfer yasağı uygulayacağını açıkladı. Hatayspor, son dönemde alacaklarını tahsil edemeyen oyuncularının şikâyetleri nedeniyle FIFA’nın gündeminden düşmüyordu.
Daha önce, 13 Ocak’ta 2 dönem, 21 Temmuz’da ise 3 dönemlik transfer yasağı cezası alan Bordo-Beyazlı kulüp, FIFA’nın son kararıyla birlikte transfer yapma konusunda ciddi bir engelle karşı karşıya kaldı.
HATAYSPOR’UNATACAĞI ADIMLAR MERAKLA BEKLENİYOR
Bu gelişme, kulübün mevcut mali krizden nasıl çıkacağı ve yeni yaptırımların takıma sportif anlamda nasıl yansıyacağı konusunda büyük bir belirsizlik yaratıyor.
Hatayspor’un geleceği, sadece ekonomik değil, aynı zamanda sportif anlamda da büyük bir tehdit altında. FIFA’nın alacaklarını alamayan oyunculara karşı duyduğu hassasiyet, kulübün mali yapıdaki eksikliklerinin daha fazla su yüzüne çıkmasına neden oldu.
Kulüp yönetiminin, bu yasağı aşabilmek için nasıl bir strateji izleyeceği ve oyuncu kadrosunu nasıl şekillendireceği, taraftarlar ve futbol dünyası tarafından merakla bekleniyor.
İlginizi Çekebilir