© Hatay Internet TV 2014-2020

HATİAB BAŞKANI İBRAHİM GÜDER’İN YEĞENİ DÜNYAEVİNE GİRDİ

HATİAB Başkanı İbrahim Güder’in kardeşinin oğlu Mehmet İbolar ile Esra Uzun, düzenlenen törenle dünya evine girdi.

 

HATİAB BAŞKANI İBRAHİM GÜDER’İN YEĞENİ DÜNYAEVİNE GİRDİ

 

HATİAB Başkanı İbrahim Güder’in kardeşinin oğlu Mehmet İbolar ile Esra Uzun, düzenlenen törenle dünya evine girdi. 

 


Coşkulu ve yoğun katılımla gerçekleşen düğünde, çiftin nikâhına şahitlik eden İbrahim Güder, aile adına duygusal bir mesaj paylaştı.


DÜĞÜN TÖRENİ COŞKU VE YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Gerçekleştirilen düğün töreninde davetliler genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, nikâh merasiminde de duygusal anlar yaşandı.

HATİAB Başkanı İbrahim Güder, törende yaptığı açıklamada, “Kıymetli kız kardeşimin oğlu sevgili Mehmet İbolar ile Esra Uzun’un coşkulu, anlamlı ve güzel düğünlerinde yanlarında bulunmaktan ve nikâhlarına şahitlik etmekten büyük mutluluk ve onur duydum” ifadelerini kullandı.
Güder, yeni evli çifte yönelik temennisinde ise, “Hayatlarını birleştirdikleri bu müstesna başlangıcın sevgi, sadakat, anlayış ve bereketle taçlanmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.

Yüce Rabbim kurdukları bu güzel yuvayı daim eylesin, muhabbetlerini artırarak kendilerine sağlık, huzur, hayırlı evlatlar ve ömür boyu sürecek saadet nasip etsin” dedi.


Çift, aile yakınları ve davetlilerin tebrikleri eşliğinde yeni hayatlarına ilk adımlarını attı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER