İSMİ DEĞİŞEN OKUL YÖNETİMİ ZİYARETLERDE BULUNDU
HATAYHatay’ın Antakya ilçesinde Osman Ötken Anadolu Lisesi adıyla bilinen ve yeni dönemde adı Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi olarak değişen kul yönetimi, protokol ziyaretlerinde bulundu.
İSMİ DEĞİŞEN OKUL YÖNETİMİ ZİYARETLERDE BULUNDU
Hatay’ın Antakya ilçesinde Osman Ötken Anadolu Lisesi adıyla bilinen ve yeni dönemde adı Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi olarak değişen kul yönetimi, protokol ziyaretlerinde bulundu.
Okul Müdürü Cemal Gülistan ve yardımcılarından oluşan heyet Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz'ü, İl Maarif Müfettişleri Başkanı İzzet Kaplan'ı, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen''i ve Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan'ı, Kardeş okul Nihal Turgut Anlar Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Alkaç'ı ve son olarak 6 Şubat Şehitlerini anmak amacıyla Deprem Şehitleri Anıtını ziyaret etti.
GÜLİSTAN: İSİMLER DEĞİŞSE DE KALPTEKİ VEFA VE EĞİTİM MEŞALESİ SONSUZDUR!
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan kurum müdürü Gülistan; “Bugün, bizler için büyük anlam taşıyan bir değişimin ve aynı zamanda sarsılmaz bir vefanın duygusal anlarını yaşıyoruz.
Osman Ötken Anadolu Lisesi'nin kıymetli mirası, artık geleceğe Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi adıyla yeni bir umut ışığı taşıyacak.
Bu isim değişikliği, bir bayrak devri, yarınlara yapılan güçlü bir yatırım ve Hatay'ımızın eğitimine duyulan inancın en somut göstergesidir. "Öğretmenler Günü Vefa Buluşması" kapsamında, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi temsil eden heyetimizle okulumuzun ANKA KUŞU misali bu anlamlı dönüşüm sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen değerli yöneticilerimizi;
Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu topraklara ilim ve irfan tohumları eken, en zorlu anlarda dahi öğrencilerimizin elini bırakmayan, isimsiz kahramanlarımız olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimizle kutladık. Onların engin tecrübeleri, yeni binamızın temelleri kadar sağlam ve yeni adımızla birlikte yazılacak başarı hikayelerinin en güçlü kaynağı olacaktır.
Dönüşüm, gelişimin kapısıdır. Vefa ise o kapının anahtarı. İsimler değişebilir, fiziki mekanlar yenilenebilir, ancak bir eğitim yuvasının ruhunu oluşturan; öğrencilerine adanmış öğretmenlerinin emeği ve onlara duyulan şükran duygusu asla değişmez.
Osman Ötken Anadolu Lisesi olarak adımızla yaşattığımız tüm değerler, şimdi Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi çatısı altında, aynı azim ve vefa ruhuyla geleceğe taşınacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerimizle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında ebediyete irtihal etmiş ve şehadete ermiş eğitim çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor; İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Harun Tüysüz'ün şahsında memleketimizde görev yapan eğitim çalışanlarımızın Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyoruz.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizle” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir