© Hatay Internet TV 2014-2020

Ispartada bir evde yapılan aramada çok sayıda kaçak sigara ve elektronik sigara ele geçirildi

ISPARTA KOM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BİR İKAMETTE YAPTIĞI ARAMADA GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA VE ELEKTRONİK SİGARA ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRİLİRKEN, 1 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.

Isparta KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz günlerde bir ikamette yaptığı aramada gümrük kaçağı sigara ve elektronik sigara ürünleri ele geçirilirken, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 26 Kasım Çarşamba günü il merkezinde bulunan bir ikamette arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda 370 paket gümrük kaçağı sigara, 30 adet elektronik sigara ve 20 paket elektronik sigara kartuşu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER