© Hatay Internet TV 2014-2020

Mutfakta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

ISPARTA’NIN ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE 5 KATLI APARTMANIN SON KATINDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYENİN MÜDAHALESİYLE KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ. OLAYDA YARALANAN YA DA DUMANDAN ETKİLENEN OLMADI.

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde 5 katlı apartmanın son katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.


Yangın, Şarkikaraağaç ilçesi Ulvikale Mahallesi’nde bulunan 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın 5’inci katındaki dairenin mutfak kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Dumanların yükseldiğini gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında yaralanan ya da dumandan etkilenen olmazken, dairenin mutfağının bir kısmı yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER