RAMAZAN GEZER’E TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
HATAYSitemiz Hatay İnternet TV ve Ulus Gazetesi sahibi gazeteci Ali Ceren, beraberindeki heyetle birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına atanan Ramazan Gezer’e ziyarette bulundu.
RAMAZAN GEZER’E TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Sitemiz Hatay İnternet TV ve Ulus Gazetesi sahibi gazeteci Ali Ceren, beraberindeki heyetle birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına atanan Ramazan Gezer’e ziyarette bulundu.
Ziyarette Ceren’e, İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nuri Çelik ve Tulpar Kır Bahçesi sahibi Hasan Özyurt eşlik etti. Hatay’ı yeniden ayağa kaldırma hedefi ile çalışan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün kurumdaki en kritik dairelerden olan birimin başına geçmişi başarılarla dolu Ramazan Gezer’i getirmesinin son derece isabetli bir karar olduğunu belirten gazeteci Ali Ceren, Gezer’e görevinin hayırlı olması temennilerini iletti. 
GEZER’DEN ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR 
Ziyarette Çelik ve Özyurt da Gezer’e görevinin hayırlı olması temennilerini ileterek Hatay’a hayırlı hizmetlerde bulunması temennilerini ilettiler. Gezer, gazeteci Ali Ceren’e İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nuri Çelik ve Tulpar Kır Bahçesi sahibi Hasan Özyurt’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi.
HATTAPOĞLU’NDAN GEZER’E TEBRİK ZİYARETİ
AK Parti teşkilatının çalışkan ismi AK Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hattapoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak atanan Ramazan Gezer’e ziyaret gerçekleştirdi. 
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en kritik birimlerinden olan Bilgi İşlem Birimi’nin başına geçen Gezer’e yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ileten Hattapoğlu, Gezer ile gündeme yönelik değerlendirmelerde de bulundu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün geçmişi başarılarla dolu olan Ramazan Gezer’i göreve atamasıyla son derece doğru bir karar verdiğini kaydeden Hattapoğlu, Gezer’in kısa süre içerisinde birimi toparlayacağını ve başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti. 
“GEZER’İN HAYIRLI HİZMETLER YAPACAĞINA İNANCIM TAMDIR”
Gezer’in Hatay’a hayırlı hizmetlerde bulunacağına inancının tam olduğunu kaydeden Hattapoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Ak Parti Hatay İl Başkanlığı adına,  Hatay Büyük Şehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak atanan Sayın Ramazan Gezer Beyefendiyi makamında ziyaret ederek tebriklerimizi ilettik. 
Şahsım ve il Başkanlığı adına hayırlı hizmetlerde bulunacağına inancımız tam” dedi.
İlginizi Çekebilir