VALİ MASATLI TÜGİAD HEYETİNİ KABUL ETTİ
HATAYHatay Valisi Mustafa Masatlı, Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek kentteki iş ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.
VALİ MASATLI TÜGİAD HEYETİNİ KABUL ETTİ
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek kentteki iş ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.
Vali Masatlı, TÜGİAD heyetiyle yaptığı görüşmede Hatay’ın ekonomik potansiyeli, yatırım olanakları ve genç girişimcilerin desteklenmesi konularını ele aldı.
HATAY’IN YATIRIM İMKANLARI ELE ALINDI
Toplantıda, kentin sanayi, ticaret ve girişimcilik alanındaki fırsatları detaylı olarak paylaşıldı; bölgedeki yatırımların artırılması için atılabilecek adımlar masaya yatırıldı.
Vali Masatlı, genç iş insanlarının kent ekonomisine katkı sağlayacak projelerini desteklemeye devam edeceklerini belirterek, iş birliği ve iletişimin önemine vurgu yaptı.
İlginizi Çekebilir