14üncü Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14üncü Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı başladı
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru
ADANA'DA BU SENE, 14'ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI. KARNAVAL, RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLUYOR.
Güneyler

Adana’da bu sene, 14’üncüsü düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Karnaval, renkli görüntülere sahne oluyor.


Adana’da baharın gelişini simgeleyen ve şehrin üzerine sinen portakal çiçeği kokusuyla özdeşleşen 14. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, ilk gün etkinlikleriyle başladı. Şehrin dört bir yanına yayılan etkinliklerin ana merkezi olan Merkez Park ve Atatürk Parkı, hediyelik eşya stantları, çocuk oyun alanları ve yiyecek bölümleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.


Parklarındaki stantları ziyaretçiler gezerken katılımcılar, başlarına portakal çiçeği taçları takarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Karnaval renkli görüntülere sahne oldu.


Karnavala Mersin’den gelen Meral Baykal, "Karnavalı çok güzel buldum. Hem Adanalı hem de Mersinliyim. Karnaval çok güzel, lezzetler, gösteriler muhteşem. Herkese gelmesini tavsiye ediyorum" dedi.


Karnavala katılan Savaş Doğaner ise, "Adana tam bir festival şehri. Çok güzel bir festival geçiriyoruz, herkese gelmelerini tavsiye ediyorum" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aldatılma iddiası cinayet davasına girdi: Mahkemeden DNA incelemesi talebiÖnceki Haber

Aldatılma iddiası cinayet davasına girdi...

ÇİNÇİN HATAY’IN İNŞASINI AVRUPA’YA ANLATTISonraki Haber

ÇİNÇİN HATAY’IN İNŞASINI AVRUPA’YA ANLAT...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz