90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan şahıs asayiş ekiplerince yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan şahıs asayiş ekiplerince yakalandı
Nuri Restaurant
ANTALYA’DA 90 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI İLE 5 YILDIR FİRARİ OLARAK ARANAN ŞAHIS POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANARAK CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ.
Diva Otel

Antalya’da 90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.


Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahıslara yönelik uygulaması kent genelinde devam ediyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta aranan ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik uygulamalarda 500’ün üzerinde şahıs yakalandı. Uygulamalarda 17 farklı dolandırıcılık dosyasından 90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan Ö.Ö. denetim yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Antalya’da en yüksek hapis cezası ile arananlar arasında olduğu öğrenilen Ö.Ö. işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hastane acilindeki tatbikat gerçeğini aratmadı: Hasta ve yakınları usta oyunculara taş çıkardıÖnceki Haber

Hastane acilindeki tatbikat gerçeğini ar...

Mahkemeden kuzenini öldüren sanık ile eşinin tutukluğuna devam kararıSonraki Haber

Mahkemeden kuzenini öldüren sanık ile eş...

Yorum Yazın

Güneyler