Adanada sağanak hayatı felç etti: Araçlarında mahsur kalan vatandaşları itfaiye kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada sağanak hayatı felç etti: Araçlarında mahsur kalan vatandaşları itfaiye kurtardı
Gökçesan
ADANA’DA DÜN GECE SAATLERİNDE BAŞLAYAN VE SABAH SAATLERİNE KADAR ARALIKLARLA ETKİSİNİ SÜRDÜREN SAĞANAK YAĞIŞ, KENT GENELİNDE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. ŞİDDETLİ YAĞMUR NEDENİYLE BİRÇOK CADDE VE SOKAK GÖLE DÖNERKEN, ARAÇLARINDA MAHSUR KALAN VATANDAŞLARI İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI.
Güneş Güzellik

Adana’da dün gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar aralıklarla etkisini sürdüren sağanak yağış, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağmur nedeniyle birçok cadde ve sokak göle dönerken, araçlarında mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı.


Meteorolojinin uyarısının ardından kent genelinde sağanak yağmur etkili oldu. Yağmur nedeniyle biriken yağmur suları sürücülere zor anlar yaşattı. Yollarda çok sayıda araç, su seviyesinin hızla yükselmesi nedeniyle ilerleyemedi. Araçlarında mahsur kalan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.Ekipler, su baskınının yaşandığı noktalarda yoğun çalışma yürüttü. Araçlarında mahsur kalan vatandaşları güvenli alanlara tahliye edildi.


Bazı araçlar ise vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram: Adananın ekonomik potansiyelini daha da yukarı taşımak için çalışıyoruzÖnceki Haber

Bayram: Adananın ekonomik potansiyelini...

Mersinde ‘Sessiz Mirasın Sesi sergisi sanatseverlerle buluştuSonraki Haber

Mersinde ‘Sessiz Mirasın Sesi sergisi sa...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz