

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, beraberindeki heyetle birlikte Türk Kızılay Antakya İlçe Başkanı Mehmet Sözer’i ziyaret etti.

AK PARTİLİLERDEN KIZILAY ANTAKYA’YA ZİYARET
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, beraberindeki heyetle birlikte Türk Kızılay Antakya İlçe Başkanı Mehmet Sözer’i ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Behçet Akın ve Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez de yer aldı. Başkan Yapar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Mehmet Sözer’e misafirperverliği ve görüşleri için teşekkür etti.
.jpeg)
SÖZER: KIZILAY OLARAK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Türk Kızılay Antakya İlçe Başkanı Mehmet Sözer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yapar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
.jpeg)
Sözer, Kızılay Antakya olarak ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal dayanışmayı güçlendiren faaliyetlere önem verdiklerini belirterek, Antakya’nın ihtiyaçları konusunda yerel yönetimler ve kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
.jpeg)
Sözer, ziyarette Antakya’nın mevcut ihtiyaçları, sosyal destek çalışmaları ve Kızılay’ın kentte yürüttüğü faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

.jpeg)




































Yorum Yazın