Akdenizde ilk iftar sofrası kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akdenizde ilk iftar sofrası kuruldu
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
AKDENİZ’DE RAMAZAN AYININ İLK İFTARI, MESUDİYE MAHALLESİ’NDE KURULAN GÖNÜL SOFRASINDA YÜZLERCE VATANDAŞIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Diyor Pastanesi Umut Vural

Akdeniz’de Ramazan ayının ilk iftarı, Mesudiye Mahallesi’nde kurulan gönül sofrasında yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.


Akdeniz Belediyesi öncülüğünde; Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Akdeniz Kaymakamlığı ve Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iş birliğiyle organize edilen iftar programı, mahallede kurulan geniş katılımlı sofrada yapıldı. Ramazan ayının manevi atmosferinin hissedildiği programda yüzlerce vatandaş aynı sofrada oruç açtı.


Akşam ezanının okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açılırken, vatandaşlar Ramazan’ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Çocuklardan yaşlılara kadar her kesimden katılımın olduğu programda samimi ve sıcak görüntüler oluştu.


Mahalle sakinleri düzenlenen iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen kurum ve yetkililere teşekkür etti. İhtiyaç sahibi vatandaşların da aynı sofrada bir araya gelmesinin Ramazan’ın ruhuna uygun bir tablo oluşturduğu ifade edildi.


Yetkililer, Ramazan ayı boyunca sosyal dayanışmayı artırmaya yönelik etkinliklerin devam edeceğini belirterek, iftar programlarının birlik ve beraberliği pekiştiren önemli buluşmalar olduğuna dikkat çekti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde yaya geçidindeki kazada ölenlerin sayısı 4e yükseldiÖnceki Haber

Mersinde yaya geçidindeki kazada ölenler...

Okulda akran zorbalığı iddiası: 15 yaşındaki öğrencinin çenesi kırıldıSonraki Haber

Okulda akran zorbalığı iddiası: 15 yaşın...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov