Akseki-Seydişehir karayolu yoğun kar sebebiyle tırların geçişine kapatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akseki-Seydişehir karayolu yoğun kar sebebiyle tırların geçişine kapatıldı
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
ANTALYA'YI KONYA'YA BAĞLAYAN AKSEKİ- SEYDİŞEHİR KARAYOLUNDA DÜN GECE SAAT 22.00 SIRALARINDA BAŞLAYAN KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR. YOĞUN KAR YAĞIŞI TİPİ VE BUZLANMA NEDENİYLE TIR VE ÇEKİCİLERİN GEÇİŞİNE KAPATILDI.
culha gold

Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, yoğun kar yağışı tipi ve buzlanma nedeniyle tır ve çekicilerin geçişine kapatıldı.


Akseki ilçesi Yarpuz Mahallesi’nden başlayan ve Konya’nın Seydişehir ilçesine kadar devam eden kar yağışı, tipi etkisini arttırdı. Akseki-Seydişehir karayolu bin 825 metre rakımlı Alacabel’de ise buzlanma, fırtına ve tipinin etkili olduğu ve görüş mesafesinin düştüğü bildirildi. Hava sıcaklığının eksi 10 dereceye kadar düştüğü bölgede, buzlanma ve tipi nedeni ile güvenlik açısından Akseki-Seydişehir arası tır ve çekicilere kapatıldı. Akseki ve Seydişehir Bölge trafik ekipleri tarafından uzun araçlar dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.


Karayolları Alacabel ekipleri buzlanma ve tipi olan bölgede çok sayıda iş makineleri ile tuzlama çalışmaları sürdürüyor. Bölgede kar kalınlığının yer yer 15-20 santime kadar yükseldiği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dörtyolda iki otomobil çarpıştı: 9 yaralıÖnceki Haber

Dörtyolda iki otomobil çarpıştı: 9 yaral...

Demir korkuluk tırın şoför kabinine saplandı, sürücü yaralandıSonraki Haber

Demir korkuluk tırın şoför kabinine sapl...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener