Aksuda kaldırım işgallerine yönelik denetimler devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksuda kaldırım işgallerine yönelik denetimler devam ediyor
Nuri Restaurant
AKSU BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, YAYA VE ARAÇ GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK AMACIYLA YAŞAR SOBUTAY BULVARI’NDA YOL VE KALDIRIM İŞGALLERİNE YÖNELİK DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ.
Modelin Mobilya Ercan Güzel

Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla Yaşar Sobutay Bulvarı’nda yol ve kaldırım işgallerine yönelik denetim gerçekleştirdi.


Denetimlerde, yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen işgal unsurları tespit edilerek kaldırıldı. Daha önce sözlü ve yazılı olarak uyarılmalarına rağmen kaldırım işgaline devam eden işletmelere ait unsurlara yediemin uygulaması yapıldı ve gerekli yasal işlemler gerçekleştirildi.


Aksu Belediyesi Zabıta Müdürü Kaan Aydın, kaldırım işgallerinin yayaların güvenli ve rahat ulaşımını olumsuz etkilediğini belirterek, kamuya ait alanların herkesin ortak kullanımında olduğunu vurguladı. İşletmelerin kendi sınırları içerisinde faaliyet göstermesi gerektiğine dikkat çeken Aydın "İşletmelerin içi sizin, önü hepimizin" mesajı verdi.


Aydın, vatandaşların kaldırımları güvenli ve rahat şekilde kullanabilmesi için ilçe genelinde kaldırım işgallerine yönelik denetimlerin devam edeceğini belirterek, esnaf ve vatandaşların kamu alanlarının kullanımında gerekli hassasiyeti göstermesini istedi.

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HATAY TİCARET ODASI’NA YENİ ADAY MI ÇIKIYOR?Önceki Haber

HATAY TİCARET ODASI’NA YENİ ADAY MI ÇIKI...

Silifkede zincirleme kaza: 1i polis 2 kişi yaralandıSonraki Haber

Silifkede zincirleme kaza: 1i polis 2 ki...

Yorum Yazın

bahar home mehmet taze kırıkhan