Alanyada yaya yollarına araçla giren 20 sürücüye 43 bin TL ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanyada yaya yollarına araçla giren 20 sürücüye 43 bin TL ceza
Avula Hikmet Hatunoğlu
ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE YÜRÜYÜŞ YOLLARI VE TRAFİĞE KAPALI ALANLARDA YAPILAN DENETİMLERDE, YAYA YOLLARINI KULLANAN 20 SÜRÜCÜYE TOPLAM 43 BİN 340 TL PARA CEZASI UYGULANDI.
Güneyler

Antalya’nın Alanya ilçesinde yürüyüş yolları ve trafiğe kapalı alanlarda yapılan denetimlerde, yaya yollarını kullanan 20 sürücüye toplam 43 bin 340 TL para cezası uygulandı.


Alanya Jandarma Komutanlığı ve Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üzerindeki yürüyüş yolu ile çarşı merkezindeki trafiğe kapalı bölgelerde denetim gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde, araçlarıyla yaya yollarına girerek hem kuralları ihlal eden hem de güvenliği tehlikeye atan sürücüler tespit edildi.


Ekipler tarafından kurallara uymayan 20 sürücüye toplam 43 bin 340 TL idari para cezası kesildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adanada nem bunalttı, yaylacılar doğal kaynak sularında serinlediÖnceki Haber

Adanada nem bunalttı, yaylacılar doğal k...

Banyoda boğazı kesilerek öldürülmüştü: 3 şüpheli adliyeye sevk edildiSonraki Haber

Banyoda boğazı kesilerek öldürülmüştü: 3...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov