Alanyadaki turizm tesislerinin atık miktarı sıfıra indiriliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanyadaki turizm tesislerinin atık miktarı sıfıra indiriliyor
Mehmet Akçay Petrol
ALANYA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ EĞİTİMCİ VE MÜHENDİSLER TARAFINDAN KENT GENELİNDEKİ TURİZM TESİSLERİNDE 1503 PERSONELE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ.
Diva Otel

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki eğitimci ve mühendisler tarafından kent genelindeki turizm tesislerinde bin 503 personele sıfır atık eğitimi verildi.


‘Sıfır Atık’ konusunda hayata geçirdiği projelerle birçok ödüle layık görülen, okullarda ve turizm tesislerinde verilen sıfır atık eğitimleri ile vatandaşların bilinçlenmesine katkıda bulunan Alanya Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Sürdürülebilir bir çevre ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakabilmek adına dünya genelinde çok önemli bir kampanyaya dönüşen sıfır atıkla ilgili yapılan çalışmalar kapsamında Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki eğitimci ve mühendisler, kent genelindeki turizm tesislerinde sıfır atık eğitimi verdi.



Bin 503 personele eğitim verildi


Özellikle yaz sezonunda büyük bir yoğunluğun yaşandığı otellerdeki eğitimlerde, bin 503 personel konuyla ilgili olarak tüm detaylarıyla bilgilendirildi. Çevrenin korunması amacıyla yerinde ve uygulamalı olarak verilen eğitimler sayesinde otellerde yapılması gereken tasarruflar, atıkların ayrıştırılarak geri dönüşüme gönderilmesi gibi konularda personel bilinçlendirildi. Yapılan çalışmalar ile kent genelindeki turizm tesislerinin atık miktarının sıfıra indirilmesi hedefleniyor.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanyada kent içi ulaşımda önemli adımlar atıldıÖnceki Haber

Alanyada kent içi ulaşımda önemli adımla...

Motosiklet ile kamyonet çarpıştı, anne ile oğlu ağır yaralandıSonraki Haber

Motosiklet ile kamyonet çarpıştı, anne i...

Yorum Yazın

Güneyler