Alanyasporlu eskrim sporcuları şehre madalya ile döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanyasporlu eskrim sporcuları şehre madalya ile döndü
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
MERSİN’DE DÜZENLENEN U17 YILDIZLAR, GENÇLER, BÜYÜKLER EPE AÇIK TURNUVASI’NDA ALANYASPOR’LU İLKE TAŞBAŞ KADINLAR KATAGORİSİNDE ŞAMPİYON OLURKEN GENÇLER KATEGORİSİNDE İSE DORUK EROLÇEVİK 1’İNCİ, CENGİZHAN ÖNER DE 2’NCİ OLDU.
culha gold

Mersin’de düzenlenen U17 Yıldızlar, Gençler, Büyükler Epe Açık Turnuvası’nda Alanyasporlu İlke Taşbaş kadınlar katagorisinde şampiyon olurken, gençler kategorisinde ise Doruk Erolçevik birinci, Cengizhan Öner de ikinci oldu.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin’de düzenlenen "U17 Yıldızlar, Gençler, Büyükler Epe Açık Turnuvası" sona erdi. Mersin Tenis Kompleksi’nde düzenlenen turnuvaya Türkiye genelinden 513 sporcu katıldı. Turnuvanın U17 Açık Kadın Epe kategorisinde Alanyaspor Eskrim Takımı sporcusu İlke Taşbaş şampiyon olurken, Gençler Açık Epe Turnuvası’nda ise sporcular Doruk Erolçevik birincilik, Cengizhan Öner de ikincilik derecesi aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manavgata 24 derslikli ortaokul için protokol imzalandıÖnceki Haber

Manavgata 24 derslikli ortaokul için pro...

Alanyada otobüs duraklarına bakımSonraki Haber

Alanyada otobüs duraklarına bakım

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz