Alkan, başkanlık seçimleri çalışmalarına baba ocağından start verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alkan, başkanlık seçimleri çalışmalarına baba ocağından start verdi
Haas Taş Sanatları
SEÇİM STARTINI KORKUTELİ'DE VEREN ANTALYA ESNAF VE SANAATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (AESOB) BAŞKAN ADAYI MEHMET ALİ ALKAN, ARDINDAN ELMALI ESNAF ODALARINI VE İLÇE ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
bahar home mehmet taze kırıkhan

Seçim startını Korkuteli’den veren Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkan adayı Mehmet Ali Alkan, ardından Elmalı’da esnaf odalarını ve esnafı ziyaret etti.


1 Mayıs’ta yapılacak AESOB başkanlık seçimleri çalışmalarına baba ocağı Korkuteli’de start veren AESOB Başkan adayı Mehmet Ali Alkan, yönetim anlayışlarını şeffaf, adil ve ortak akıl üzerine kurduklarını dile getirdi. Çalışmalara erken saatlerde Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Ünal Tatlı ve yönetimini ziyaret ederek başlayan Alkan, "Biz yolumuza, ’Söz esnafın’ diyerek başladık. Odak noktamız Antalya esnafımızın sorunlarına çözüm üretmektir. ’Ben’ değil, ’biz’ anlayışıyla bu kutsal göreve talibiz" şeklinde konuştu.



"Sorunları da, çözümleri de biliyoruz"


Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevi boyunca daima esnafın sesine kulak verdiklerini aktaran Alkan, "Yıllarca Antalya esnafımıza hizmet ettik. Bize güvenerek Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı görevine getiren esnafımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi aynı güvene, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı için talibiz. Biz, esnafımızın sorunlarının farkındayız, sorunlarının neler olduğunu biliyoruz. Tabii aynı zamanda çözümü de biliyoruz. Birçok projemizle geliyoruz. Esnafın yüzü gerçekten gülecek. Bizler, her zaman ileriye baktık, her zaman esnafımızı ileriye taşımaya gayet ettik. Yine öyle yapacağız. Çünkü bu koltuklar kişisel ikballerin değil, esnafın hizmetine sunulmuş koltuklardır. Bizler, bunun bilincinde olarak geliyoruz" dedi.



Birlik, huzur ve değişim mesajı


Korkuteli’nin ardından Elmalı’da da esnaf odalarıyla bir araya gelen Alkan, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Bize destek versin vermesin tüm esnaf temsilcilerimiz ve oda başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımızın altını çizmek istiyorum. Artık bazı şeylerin değişmesi lazım. Birliğimizin artık huzura ihtiyacı var. O nedenle yeni bir yönetim ve yeni bir anlayışla geliyoruz" diye konuştu.


Saha çalışmalarında AESOB Başkan adayı Mehmet Ali Alkan’ı ağırlayan Korkuteli ve Elmalı’daki diğer oda ve Esnaf Kefalet Kooperatif başkanları, Alkan ve ekibine çıktıkları yolda başarı dileklerinde bulundular.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksekide iki otomobil çarpıştı: 3 yaralıÖnceki Haber

Aksekide iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Mersinde mart ayında 866 firma denetlendi, 363 bin lira ceza uygulandıSonraki Haber

Mersinde mart ayında 866 firma denetlend...

Yorum Yazın

culha gold