Antalyada 30 bin öğrenci trafik dedektifi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada 30 bin öğrenci trafik dedektifi oldu
Güneyler
ANTALYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI, “TRAFİK DEDEKTİFLERİ EĞİTİMİ PROGRAMI” KAPSAMINDA ÇOCUKLARA TRAFİK BİLİNCİNİ AŞILAMAK İÇİN GENİŞ ÇAPLI BİR EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLEDİ.
Güneş Güzellik

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, “Trafik Dedektifleri Eğitimi Programı” kapsamında çocuklara trafik bilincini aşılamak için geniş çaplı bir eğitim programı düzenledi.


İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 17-18 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikte, Jandarma Komutanlığı Trafik Sorumluluk sahasında yer alan 110 okulda toplam 30 bin öğrenciye eğitim verildi.


Çocuklara özel eğitim materyalleri dağıtıldı


Trafik Jandarması Timleri tarafından verilen eğitimlerde, çocuklara trafik kuralları, yaya güvenliği ve trafik işaretleri gibi temel bilgiler interaktif yöntemlerle anlatıldı. Eğitimlerin bir parçası olarak öğrencilere toplamda 30 bin adet afiş, broşür, boyama ve hikâye kitabı dağıtıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Havalimanı tuvaletinde doğum davasında anneye tahliye yokÖnceki Haber

Havalimanı tuvaletinde doğum davasında a...

Anamurda ceviz tohumları toprakla buluşturulduSonraki Haber

Anamurda ceviz tohumları toprakla buluşt...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz