Sabancı

Antalyada iş yeri kurşunlayan ve haraç isteyen 5 şüpheli tutuklandı

ANTALYA’DA SUÇ ÖRGÜTÜ ADI KULLANARAK İŞYERİNİ KURŞUNLAYAN VE İŞLETME SAHİBİNİ TEHDİT EDEREK HARAÇ İSTEYEN SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYONDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Antalyada iş yeri kurşunlayan ve haraç isteyen 5 şüpheli tutuklandı
Haberler'de Abone Ol

Antalya’da suç örgütü adı kullanarak iş yerini kurşunlayan ve işletme sahibini tehdit ederek haraç isteyen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda, 5 şüpheli tutuklandı.


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, suç örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve önlenmesine yönelik İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda bir suç örgütünün adını kullanarak Antalya’da faaliyet gösteren bir iş yerinin kurşunlanması, iş yeri sahiplerinin ölümle tehdit edilmesi, haraç istenilmesi olayına karıştıkları tespit edilen 5 şüpheli şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahısların üzerlerinde, araç ve adreslerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ile 8 adet fişek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.