Antalyada kahve zincir şubesine molotoflu saldırı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada kahve zincir şubesine molotoflu saldırı
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
ANTALYA’DA DÜNYACA ÜNLÜ BİR KAHVE MARKASI ZİNCİRİNİN ŞUBESİNE YÜZÜ MASKELİ BİR ŞAHIS TARAFINDAN MOLOTOFLU SALDIRI DÜZENLENDİ. POLİS EKİPLERİ SALDIRGANIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

Antalya’da bir kahve zinciri şubesine yüzü maskeli bir kişi tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Polis ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.


Olay, saat 22.45 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğugarajı Ticaret ve Kültür Merkezi girişinde bulunan kahve zinciri şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işletmenin kapanış saatine yakın bir zamanda kapüşonlu ve yüzü maskeli kimliği belirsiz bir kişi tarafından mağazanın giriş kapısına plastik şişe içerisinde yanıcı madde bulunan molotofkokteyli atıldı.



Çalışanlar yangın tüpü ile söndürdü


İş yeri çalışanlarının yangın tüpü ile zamanında müdahalesi ile alevler büyümeden söndürüldü. Kimliği belirsiz kişi ise yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekiplerinin yanı sıra, Terörle Mücadele (TEM), Asayiş Şube Müdürlüğü ve diğer birimlere ait çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler kimliği belirsiz saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatayda berberde şüpheli çanta paniğiÖnceki Haber

Hatayda berberde şüpheli çanta paniği

Başkan Özçelik: Tarıma her türlü desteği veriyoruzSonraki Haber

Başkan Özçelik: Tarıma her türlü desteği...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov