Antalyada otel inşaatının balkonu göçtü: İşçiler canını son anda kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada otel inşaatının balkonu göçtü: İşçiler canını son anda kurtardı
culha gold
ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE BİR OTELİN İNŞAATINDA BALKON GÖÇTÜ, YAPILAN ARAMA ÇALIŞMALARINDA İSE ALTINDA HERHANGİ BİRİSİ KALMADIĞI ÖĞRENİLDİ. GÖÇÜK ESNASINDA İNŞAATTAN ÇIKAN İŞÇİLERDEN BİRİSİ HAFİF YARALANIRKEN, TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ.
Diyor Pastanesi Umut Vural

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelin inşaatında balkon göçtü. Yapılan arama çalışmalarında ise göçük altında kimsenin bulunmadığı belirlendi.


Gündoğdu Mahallesi Turizm Caddesi üzerinde yapımına başlanan bir otel inşaatında balkon göçtü. Yaklaşık 50 metrelik bölümün göçtüğü olayda tabyanın etrafında ve altında bulunan işçiler kaçarak kendilerini kurtardı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma, AFAD ekipleri ve inşaat çalışanları, göçük altında birinin olup olmadığı yönünde arama-kurtarma çalışması yaptı.


Yapılan çalışmalarda düşen sütun ve betonun altında kimse olmadığı belirtildi. Göçük esnasında inşaattan çıkan işçilerden biri hafif yaralanırken, tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otoyolda kaju yüklü tırda yangınÖnceki Haber

Otoyolda kaju yüklü tırda yangın

Osmaniyede 4 aracın karıştığı zircirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralıSonraki Haber

Osmaniyede 4 aracın karıştığı zircirleme...

Yorum Yazın

culha gold