Antalyada otelin santralinde çıkan yangın çalışanlarca söndürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada otelin santralinde çıkan yangın çalışanlarca söndürüldü
Nuri Restaurant
ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDEKİ 5 YILDIZLI BİR OTELİN SANTRALİNDE ÇIKAN VE İTFAİYEYİ ALARMA GEÇİREN YANGIN, OTEL ÇALIŞANLARI TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ.
Mehmet Akçay Petrol

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelin santralinde çıkan ve itfaiyeyi alarma geçiren yangın, otel çalışanlarınca söndürüldü.


Kızılağaç Turizm Merkezinde bulunan oteldeki yangın ihbarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otelin santralinde çıkan yangının otel çalışanları tarafından söndürüldüğünü belirleyerek soğutma çalışması yaptıktan sonra otelden ayrıldı. Yangında, otel santralinin zarar gördüğü, bazı bölümlerin dumandan etkilendiği bildirildi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş yerine 57 kurşun sıktılar: 2 tutuklamaÖnceki Haber

İş yerine 57 kurşun sıktılar: 2 tutuklam...

Devlet Tiyatroları-Sabancı 24. Uluslararası Adana Tiyatro Festivali başladıSonraki Haber

Devlet Tiyatroları-Sabancı 24. Uluslarar...

Yorum Yazın

culha gold