Antalyada otobüs içinde yan bakma kavgası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada otobüs içinde yan bakma kavgası
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
ANTALYA'DA TOPLU TAŞIMA OTOBÜSÜNDE ‘YAN BAKMA’ GEREKÇESİYLE BİRİ GENÇ OLMAK ÜZERE İKİ ERKEK YOLCUNUN KAVGASI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.
Güneyler

Antalya’da toplu taşıma otobüsünde ‘yan bakma’ gerekçesiyle biri genç olmak üzere iki erkek yolcunun kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.


Antalya’da ’VS18’ hat numaralı toplu taşıma otobüsünde iki erkek yolcu arasında iddiaya göre ‘yan bakma’ yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflardan biri yere yatırdığı genci uzun süre darp etti. Bazı yolcular kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı.



"Ne çocuğu? Evlense benim yaşımda çocuğu olur"


Diğer yolcuların ise izlemekle yetindiği kavgada bir yolcu, "Biriniz yardım etsenize, erkek olacaksınız bir de" şeklinde tepki gösterdi.


Kavga sonrası, darp edilen genç için ’çocuk’ yorumuna da öfkelenen şahıs, "Ne çocuğu ya. Evlense benim yaşımda çocuğu olur" diye karşılık verdi.


Taraflar yolcular tarafından ayrılırken, kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yenişehir Belediyesinin üreticilere solucan gübresi desteği sürüyorÖnceki Haber

Yenişehir Belediyesinin üreticilere solu...

Kahramanmaraşta trafik kazası tatbikatı yapıldıSonraki Haber

Kahramanmaraşta trafik kazası tatbikatı...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov