Antalyada sazlık yangını: 3 sera zarar gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada sazlık yangını: 3 sera zarar gördü
Güneş Güzellik
ANTALYA’DA KARGILIK ALANDA ÇIKAN VE RÜZGARIN ETKİSİYLE KISA SÜREDE YAYILAN YANGINDA 3 SERA ZARAR GÖRÜRKEN, ALEVLER İKAMETLERE METRELER KALA KONTROL ALTINA ALINDI. ALEVLERİ GÖREN VE EVİNİN YANACAĞINI DÜŞÜNEN BİR KADIN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Diva Otel

Antalya’da sazlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan yangında 3 sera zarar gördü. Alevler ikametlere metreler kala kontrol altına alındı.


Yangın; saat 12.00 sıralarında, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Mehmetçik Mahallesi 1238 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki sazlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın yakın noktadaki seralara sıçradı. 3 seranın yanarak zarar gördüğü yangında alevlerin bazı ikametlere yaklaşması üzerine vatandaşlar panik yaşadı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahale etti.



Alevleri görünce gözyaşlarını tutamadı


Vatandaşlar da kovalarla su taşıyarak ekiplere yardımcı olmaya çalıştı. Alevlerin ikametine yaklaştığını gören bir vatandaş da evinden uzattığı hortum ile yangını söndürmeye çalıştı. Alevlerin evine yaklaştığını gören bir kadın gözyaşlarına hakim olamadı. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi ile yangın yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burdurda uyuşturucudan 2 tutuklamaÖnceki Haber

Burdurda uyuşturucudan 2 tutuklama

Vali Şahin: “Kazaların çok büyük bölümü sürücü hatalarından kaynaklanıyor”Sonraki Haber

Vali Şahin: “Kazaların çok büyük bölümü...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener