Antalyasporun yeni misafiri: Akrep

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyasporun yeni misafiri: Akrep
Güneş Güzellik
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ‘SATIN ALMA SAHİPLEN’ SLOGANIYLA HER GÜN CAN DOSTLARI YENİ YUVALARINA KAVUŞTURUYOR. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI GEÇİCİ BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDEN BİR KÖPEK ANTALYASPOR KULÜBÜ TARAFINDAN SAHİPLENİLDİ. KÖPEĞE ‘AKREP’ İSMİ VERİLDİ.
culha gold

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ’Satın Alma Sahiplen’ sloganıyla her gün can dostları yeni yuvalarına kavuşturuyor. Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden bir köpek Antalyaspor Kulübü tarafından sahiplenildi. Köpeğe ’Akrep’ ismi verildi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, can dostları ’Satın Alma Sahiplen’ sloganıyla yeni sahipleriyle buluşturuyor. Haziran ayında Aksu Altıntaş Mahallesi’nde bir trafik kazası sonrasında Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilerek, tedavi altına alınan bir sokak köpeği gerekli bakım ve operasyonları yapıldıktan sonra sağlığına kavuştu.



Tesislere çabuk alıştı


Antalyaspor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık amacıyla bu köpeği sahiplendi. Can dost, Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki yeni yuvasına çabuk alıştı. Görevliler tarafından tesiste kısa bir gezinti yaptırılan can dost, kırmızı-beyazlı kulübesinde yeni yaşamına başladı. Büyükşehir Belediyesi ve Antalyaspor yetkilileri can dosta ’Akrep’ ismini verdi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşın imar ve inşaası devam ediyorÖnceki Haber

Kahramanmaraşın imar ve inşaası devam ed...

40 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan kişi yakalandıSonraki Haber

40 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla arana...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz