Aydınlatma direği ve bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydınlatma direği ve bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
Nuri Restaurant
ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN OTOMOBİL, ÖNCE ORTA REJÜFTE BULUNAN AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI, ARDINDAN YOL KENARINDAKİ KORUMALIKLAR SAYESİNDE DURABİLDİ.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

Antalya’nın Alanya ilçesinde önce refüjdeki aydınlatma direğine sonra da yol kenarındaki bariyerlere çarpan otomobil sürücüsü yaralandı.


Kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında Cikcilli Mahallesi çevre yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.K. (25) idaresindeki 07 NKC 23 plakalı Hyundai marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüjdeki aydınlatma direğine, ardından da yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dörtyolda uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltıÖnceki Haber

Dörtyolda uyuşturucu operasyonu: 6 gözal...

Akdeniz Belediyesi hizmetleriyle gönüllere dokunuyorSonraki Haber

Akdeniz Belediyesi hizmetleriyle gönülle...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov