Aydınlı hakem Gönen, Çindeki şampiyona finalinde görev aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydınlı hakem Gönen, Çindeki şampiyona finalinde görev aldı
Nuri Restaurant
ÇİN’İN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN DÜNYA LİSELER BASKETBOL ŞAMPİYONASI’NDA, ÜST KLASMANDA GÖREVLENDİRİLEN AYDINLI HAKEM OZAN GÖNEN, FRANSA İLE YUNANİSTAN ARASINDA OYNANACAK OLAN FİNAL MAÇINDA GÖREV ALDI.
Diyor Pastanesi Umut Vural

Çin’in ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası’nda, üst klasmanda görevlendirilen Aydınlı hakem Ozan Gönen, Fransa ile Yunanistan arasında oynanacak olan final maçında görev aldı.



Uluslararası alanda tecrübesini kanıtlayan Gönen, turnuvanın en prestijli maçında, dünya gençlerinin en iyi takımlarının karşılaşacağı heyecan dolu bir atmosferde düdük çaldı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, "Hakemimize kariyerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın-Muğla deniz otobüsü seferleri başladı: CHP Lideri Özgür Özel kaptan köşküne geçerek ilk seferin startını verdiÖnceki Haber

Aydın-Muğla deniz otobüsü seferleri başl...

Fethiyede deniz temizliği: Denizden market arabası çıktıSonraki Haber

Fethiyede deniz temizliği: Denizden mark...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener