Bakanlar, Kahramanmaraş deprem şehitlerini andı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakanlar, Kahramanmaraş deprem şehitlerini andı
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE, HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Güneyler

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi.


6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Dulkadiroğlu ilçesindeki Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda deprem şehitlerinin kabirlerini ziyaret etti. Bakanlar, depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bırakarak dualar etti.


İl Müftüsü tarafından yapılan dua töreninde Kur’an-ı Kerim okunurken, alanda bulunan vatandaşlar hep birlikte "Amin" dedi. Anma programında duygusal anlar yaşanırken, depremzede vatandaşlarla da bir araya gelen bakanlar, onların acılarını paylaştı.


Bakanların mezarlık ziyaretinde, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.


Mezarlık ziyaretinin ardından bakanlar, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere çeşitli temaslarda bulunmak üzere alandan ayrıldı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaralının üşümemesi için battaniye ile sardılarÖnceki Haber

Yaralının üşümemesi için battaniye ile s...

6 Şubat Konyaaltında unutulmadıSonraki Haber

6 Şubat Konyaaltında unutulmadı

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz