Banka ve PTT güvenlik personeline KAAN uygulaması anlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Banka ve PTT güvenlik personeline KAAN uygulaması anlatıldı
Gökçesan
BANKA VE PTT GÜVENLİKLERİNE KAAN UYGULAMASI ANLATILDI
Güneyler

Antalya’nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, banka ve PTT şubelerinde görev yapan özel güvenlik personeline KAAN uygulaması üzerinden dolandırıcılık şüphelerine karşı dikkatli olmaları yönünde bilgilendirme yaptı.


Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede bulunan banka ve PTT şubelerinde görevli özel güvenlik personeline yönelik bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Uygulaması (KAAN) üzerinden yapılacak bildirimlerin etkin kullanımına dair bilgiler verildi.


Son dönemde artış gösteren dolandırıcılık olaylarına dikkat çekilen bilgilendirmede, özellikle bankaya telefonla konuşarak gelen, bankada tedirgin şekilde telefonla görüşen ve yüksek meblağlarda para çekimi veya havale işlemi yapan vatandaşlara karşı daha dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.


Özel güvenlik personeline, şüpheli durumlarda İlçe Emniyet Müdürlüğü ile KAAN Uygulaması üzerinden hızlı ve etkili biçimde irtibata geçilmesi gerektiği aktarıldı. Dolandırıcılık olaylarının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen bu çalışmaların devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüzme bilmeyen kalmasın projesi çerçevesinde kamu personelleri kozlarını havuzda paylaştıÖnceki Haber

Yüzme bilmeyen kalmasın projesi çerçeves...

Kahramanmaraşta bina yıkımı sırasında iş makinası operatörü göçük altında kaldıSonraki Haber

Kahramanmaraşta bina yıkımı sırasında iş...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz