Başkan Fırat Görgel, Ağustos Fuarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fırat Görgel, Ağustos Fuarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu
bahar home mehmet taze kırıkhan
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FIRAT GÖRGEL, ULUSLARARASI GELENEKSEL AĞUSTOS FUARI’NI ZİYARET EDEREK FUAR ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.
Diyor Pastanesi Umut Vural

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nı ziyaret ederek fuar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Fuarın geçmişten geleceğe taşınan önemli bir miras olduğunu belirten Görgel, "Ağustos Fuarı’nı çok önemsiyoruz. Geçmişten kalan önemli bir miras bizim için. Ayrıca fuarımız farklı şehirlere de örnek oluyor" dedi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin "Ailecek Fuardayız" temasıyla düzenlediği Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, kentte sosyal ve kültürel hayata renk katmaya devam ediyor. Çeşitli etkinlik, konser ve programların düzenlendiği fuar, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle sürüyor.


KAFUM’da düzenlenen fuarı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, stantları tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Esnafa hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunan Görgel, fuar alanındaki vatandaşlarla da bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinledi.


"Ağustos Fuarı’nı çok önemsiyoruz"


Fuar ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırat Görgel, Ağustos Fuarı’nın Kahramanmaraş için yalnızca bir etkinlik olmadığını, geçmişten geleceğe taşınan önemli bir miras olduğunu söyledi.


Görgel, "Geleneksel Ağustos Fuarı’mızı ziyaret ederek hemşehrilerimiz ve şehir dışından gelen misafirlerimizle bir araya geldik. Fuara olan ilgi bizleri son derece memnun ediyor. Çünkü Ağustos Fuarı’nı çok önemsiyoruz, geçmişten kalan önemli bir miras bizim için" ifadelerini kullandı.


"Şehrimizi her alanda yeniden inşa ediyoruz"


Ağustos Fuarı’nın üç yıldır yeniden düzenlendiğini belirten Görgel, organizasyonun Kahramanmaraş’ın kültürel kimliğinin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından önemli olduğunu ifade etti.


Görgel, fuarın artık Kahramanmaraş sınırlarını aşarak farklı şehirlere de örnek olduğunu belirterek, "Hamdolsun 3 yıldır yeniden düzenliyoruz fuarımızı. Ağustos Fuarımız diğer şehirlere de örnek oluyor, yeni fuarlar düzenlenmeye başlanıyor. Örnek olması açısından da önemliydi bu" dedi.


Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının yalnızca altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla sınırlı olmadığını vurgulayan Görgel, kültür, sanat ve sosyal etkinliklerin de şehir hayatının önemli bir parçası olduğunu söyledi.


Görgel, "Alt ve üstyapı çalışmaları kadar kültür ve sosyal etkinlikleri de önemsiyoruz. Şehrimizi her alanda yeniden inşa ediyoruz" diye konuştu.

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanyada ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındıÖnceki Haber

Alanyada ormanlık alanda çıkan yangın ko...

Belende yanan otomobil kullanılmaz hale geldiSonraki Haber

Belende yanan otomobil kullanılmaz hale...

Yorum Yazın

bahar home mehmet taze kırıkhan