

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, teşkilat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek...

BOYACIOĞLU: AK PARTİ ANTAKYA TAM KADRO SAHADA
AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, teşkilat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, kent genelinde yürütülen üye kayıt ve saha faaliyetlerinin kararlılıkla sürdüğünü vurguladı. Başkan Boyacıoğlu, “Bugün Antakya’nın dört bir yanındaydık! Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte mahalle mahalle dolaştık. Üyelik çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyor, her mahallede hemşehrilerimizle gönül bağı kuruyoruz. Antakya’nın her köşesinde yeni katılımlarla büyüyor, birlikte daha güçlü bir aile oluyoruz” ifadelerini kullandı.
SAHADA YOĞUN TEMPO
AK Parti Antakya teşkilatı, hafta boyunca kent merkezinden kırsal mahallelere kadar geniş bir alanda ziyaretlerini sürdürdü. İlçe başkanı Boyacıoğlu önderliğinde yürütülen saha çalışmalarında, vatandaşların talep ve önerileri dinlendi, partiye yeni üye kayıtları gerçekleştirildi. Özellikle gençlerin ve kadınların yoğun ilgisinin dikkat çektiği çalışmalarda, partinin “gönül siyaseti” anlayışının sahada güçlü bir karşılık bulduğu gözlendi.
GÖNÜL BAĞLARI GÜÇLENİYOR
Ziyaretler sırasında vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Başkan Boyacıoğlu, Antakya’nın yeniden imarı, kalkınması ve birlik ruhunun güçlendirilmesi için her bir mahallede aktif olarak çalıştıklarını belirtti. “Bizim için siyaset sadece seçimden seçime yapılan bir faaliyet değil, her gün halkımızla iç içe olmaktır” diyen Boyacıoğlu, AK Parti teşkilatının hizmet odaklı anlayışını sürdürdüklerini ifade etti.
AK Parti’nin her kesimden vatandaşla gönül birliği içinde olduğunu vurgulayan Mustafa Boyacıoğlu, “Antakya’mızın geleceği için el ele veriyor, her gün büyüyen bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz. Kadınlarımızın, gençlerimizin ve tüm teşkilat mensuplarımızın gayretiyle Antakya’yı daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.
AK Parti Antakya İlçe Başkanı Boyacıoğlu, önümüzdeki günlerde de saha ziyaretlerine, üye kayıt kampanyalarına ve mahalle buluşmalarına aynı tempoyla devam edeceğini açıkladı.










.jpeg)


























Yorum Yazın