Burdurda şap karantinasındaki küpesiz hayvan taşıyan besiciye 170 bin lira ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burdurda şap karantinasındaki küpesiz hayvan taşıyan besiciye 170 bin lira ceza
culha gold
BURDUR'DA, ŞAP HASTALIĞI NEDENİYLE KARANTİNA ALTINDAKİ BÖLGEDE İZİNSİZ VE KÜPESİZ HAYVAN TAŞIYAN BESİCİYE YAKLAŞIK 170 BİN LİRA CEZA KESİLDİ.
Diva Otel

Burdur’da şap hastalığı nedeniyle karantina altındaki bölgede izinsiz ve küpesiz hayvan taşıyan besiciye yaklaşık 170 bin lira ceza kesildi.


Burdur Canlı Hayvan Pazarında yapılan denetimlerde, bir besicinin aracıyla izinsiz ve küpesiz hayvan taşıdığı tespit edildi. Yapılan kontrollerde araçta bulunan 11 hayvanın küpesinin olmadığı belirlenirken ekipler tarafından hayvanlara küpeleme işlemi yapıldı. Daha sonrasında Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, besiciye "5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu"nun ilgili maddeleri ile Bakanlıkça alınan tedbirlere uymamaktan ve küpesiz hayvandan dolayı yaklaşık 170 bin lira idari para cezası uyguladı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LPG pompası takılıyken hareket eden araca pompacı son anda müdahale ettiÖnceki Haber

LPG pompası takılıyken hareket eden arac...

Dolandırıcıların sakladığı 85 bin euro derin dondurucudan çıktıSonraki Haber

Dolandırıcıların sakladığı 85 bin euro d...

Yorum Yazın

Güneyler