Çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
GAZA GELEREK DRİFT ATTIĞINU SÖYLEYEN KILINÇ, GERİDE KALAN 60 GÜNÜN ARDINDAN ÇOK SEVDİĞİ ARACINA KAVUŞTU. ARACINI YEDİEMİN OTOPARKINDA HER GÜN ZİYARET ETTİĞİNİ İFADE EDEN KILINÇ, CEZALARIN YÜKSEK OLMASINDAN DOLAYI DRFİT ATMAYI KİMSEYE TAVSİYE ETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.
Diva Otel

 

Çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu

 

Yeni aldığı lüks aracının tadını çıkarmak isterken 140 bin TL ceza yiyen sürücü, çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu


- Sürücü Kılınç: "Arabam bağlıyken 60 günün 58 günü boyunca her gün gidip başında durdum, arabayı yıkadık ve temizledik"


Çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu

HATAY (İHA) - Hatay'da 3 buçuk milyon TL'ye satın aldığı lüks aracıyla drift atıp 140 bin TL trafik cezası yiyen Adem Kılınç, trafikten men edilen aracına 60 gün sonra kavuştu.

Çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu

Drift attığı için pişman olan Kılınç, aracını otoparkta her gün gidip gördüğünü ve temizlediğini söyledi.
Antakya ilçesinde yaşayan Adem Kılınç, geçtiğimiz aylarda Antalya'dan 3.5 milyon TL değerinde yeni bir spor araba almıştı. Yeni arabasıyla turlayan Kılınç, Güzelburç Mahallesi'ndeki sanayi sitesi içerisinde drift attığı anlarda polis ekiplerine yakalanmıştı.

Çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu

Drift atan sürücüye; 140 bin idari para cezası uygulanmış, sürücü belgesine 60 gün süreyle el konulmuş ve araç 60 gün trafikten men edilmişti. Gaza gelerek drift attığınu söyleyen Kılınç, geride kalan 60 günün ardından çok sevdiği aracına kavuştu. Aracını yediemin otoparkında her gün ziyaret ettiğini ifade eden Kılınç, cezaların yüksek olmasından dolayı drfit atmayı kimseye tavsiye etmediğini söyledi.
Çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu
"Arabam bağlıyken 60 günün 58 günü boyunca her gün gidip başında durdum, arabayı yıkadık ve temizledik"
Aracına günler sonra kavuşmanın heyecanını yaşayan Adem Kılınç, "Arabamızı yeni almıştık. Sanayi sitesinde bir anlık gazla iki tur döndük, polis ekipleri arabamızı 60 gün bağladı ve ehliyetimizden de olduk. Drift atmaktan 140 bin TL ceza yedik.

Çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu

Drift attığım için pişmanım, böyle şeyleri asla kimseye kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Arabama 60 gün süren bir süreçten sonra kavuştum, kimseye tavsiye etmiyoruz böyle şeyler. Arabam bağlıyken 60 günün 58 günü boyunca her gün gidip başında durdum, arabayı yıkadık ve temizledik. Drift atmak isteyenler, trafiğe kapalı alanlarda ve fuar alanları harici hiçbir yerde dönmelerini tavsiye etmiyoruz.

Kesinlikle böyle şeyleri bir daha kesinlikle yapmasın kimse. Böyle durumların cezaları yüksek oluyor. Burada ilerleyen zamanlarda cezalar 2 kat oluyor. Mesela şu an ben tekrardan yaparsam; ehliyetime 5 yıl el konulacak ve 280 bin TL ceza yiyeceğim ama bir daha olmayacak" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Hit yapay zeka
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arsuzda hapis cezası bulunan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Arsuzda hapis cezası bulunan şahıs yakal...

Evin camından çıkarak kayıplara karışan Uğur için arama çalışmaları günler sonra yeniden başladıSonraki Haber

Evin camından çıkarak kayıplara karışan...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz