Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burundi Cumhurbaşkanı Ndayishimiye ile görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burundi Cumhurbaşkanı Ndayishimiye ile görüştü
Modelin Mobilya Ercan Güzel
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, 5. ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU (#ADF2026) İÇİN TÜRKİYE’DE BULUNAN BURUNDİ CUMHURBAŞKANI EVARİSTE NDAYİSHİMİYE İLE BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ
Mehmet Akçay Petrol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. Antalya Diplomasi Forumu (#ADF2026) için Türkiye’de bulunan Burundi Cumhurbaşkanı Evariste Ndayishimiye ile bir görüşme gerçekleştirdi. Liderler Türkiye-Burundi ikili ilişkileri ve bölgesel konuları ele aldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile Burundi arasında ticari ve ekonomik münasebetleri geliştirmek, savunma sanayii alanında iş birliğini ilerletmek için adımlar atmanın önemini ifade etti.


Erdoğan, Türkiye’nin Gazze’de kalıcı ve sürekli insani ateşkesin sağlanması için gayret gösterdiğini, Burundi’nin de bu çerçevede attığı adımların takdirle karşılandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, 2026 yılı Afrika Birliği Dönem Başkanlığını üstlenen Burundi’ye başarılar diledi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kurum: Fosil yakıtlardan uzaklaşmak zorundayızÖnceki Haber

Bakan Kurum: Fosil yakıtlardan uzaklaşma...

Emine Erdoğan, Filistin İçin Tek Yürek temalı programa katıldıSonraki Haber

Emine Erdoğan, Filistin İçin Tek Yürek t...

Yorum Yazın

Güneyler