

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçede hayata geçirilen önemli bir sosyal projeyi kamuoyuyla paylaştı.

DEFNE’DE 23 NİSAN’DA ANLAMLI AÇILIŞ YAPILACAK
Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçede hayata geçirilen önemli bir sosyal projeyi kamuoyuyla paylaştı.

Çocuklara yönelik hazırlanan “Dünya Çocukları Kreşi”nin açılışı, düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek.
ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPILIYOR
Başkan Özgün, yaptığı açıklamada, kreşin çocukların güvenli, sağlıklı ve umut dolu bir ortamda yetişmesine katkı sunacağını belirtti. Dünya Çocukları Vakfı ve ISS Netzwerk iş birliğiyle hayata geçirilen projenin, özellikle deprem sonrası süreçte büyük önem taşıdığı vurgulandı.
Depremin yaralarının sarılması sürecinde çocuklara yönelik yatırımların öncelikli olduğunu ifade eden Özgün, “Çocuklarımızın geleceğine umut olacak çok kıymetli bir eseri Defne’mize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
AÇILIŞA TÜM VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ
23 Nisan Perşembe günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Özgün, bu anlamlı günde Defnelilerle bir araya gelmekten mutluluk duyacağını dile getirdi.
Başkan Özgün, açıklamasını “Birlikte başaracağız” mesajıyla tamamladı.





































Yorum Yazın