Sabancı

Down sendromlu Gülsümün beyaz gelinlik hayali gerçek oldu

ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE YAŞAYAN 21 YAŞINDAKİ DOWN SENDROMLU GÜLSÜM ÇAYIR’IN GELİNLİK HAYALİ GERÇEK OLDU.

Down sendromlu Gülsümün beyaz gelinlik hayali gerçek oldu
Haberler'de Abone Ol

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki down sendromlu Gülsüm Çayır’ın gelinlik hayali gerçek oldu.


Annesi Hatice Erdem kızının hayallerini gerçekleştirmek için düzenlediği organizasyona Manavgat’tan birçok kişiyi davet etti. Gerçeğe uygun olarak gerçekleşen etkinlik, kına gecesiyle başlardı.


Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte Gülsüm kardeşi Çağrı’nın kolunda beyaz gelinliği ile düğün alanına gelirken ilk dansını da kardeşiyle gerçekleştirdi.


Kızının en büyük hayalinin gelinlik giymek olduğunu belirten Hatice Erdem, onu böyle görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.