DSİde futbol heyecanı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DSİde futbol heyecanı başladı
Güneş Güzellik
ADANA DSİ SPOR KULÜBÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN "DSİ ŞEHİTLERİNİ ANMA FUTBOL TURNUVASI"NIN AÇILIŞI DSİ 6. BÖLGE MÜDÜRÜ CELAL TOKALAK VE BÖLGE MÜDÜR YARDIMCISI BEKİR PEHLİVAN TARAFINDAN YAPILAN BAŞLAMA VURUŞUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Diyor Pastanesi Umut Vural

Adana DSİ Spor Kulübü tarafından düzenlenen "DSİ Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası"nın açılışı DSİ 6. Bölge Müdürü Celal Tokalak ve Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan tarafından yapılan başlama vuruşuyla gerçekleştirildi.


16 takımın mücadele edeceği futbol turnuvası heyecanına ortak olan DSİ 6. Bölge Müdürü Tokalak, "Bu yıl kıymetli bir temayla gerçekleştirilen Turnuva vesileyisle, görevi başında şehit olmuş tüm DSİ personellerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyoruz. Birlik ve beraberliğimize katkı sunacağına inandığım turnuvada emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Çok sayıda DSİ personelinin aileleri ile birlikte takip ettiği turnuvada, Silifke Şube Müdürlüğü personelinin oluşturduğu "Mavi Yengeçler" ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğünün oluşturduğu "Destek GH" maçlarının ardından, "Basın Büro" - "Destek United" müsabakaları da oynandı.


"DSİ Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası” hafta içi her akşam saat 18:00 ve 19:00’da oynanacak maçlarla devam edecek.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lezzet Festivali tanıtım toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Lezzet Festivali tanıtım toplantısı yapı...

Hatay Havaalanı yolu trafiğe açıldı!Sonraki Haber

Hatay Havaalanı yolu trafiğe açıldı!

Yorum Yazın

Mehmet Akçay Petrol