Sabancı

Eşini öldürüp hayatına son veren koca uzman çavuş çıktı

MERSİN’İN TARSUS İLÇESİNDE EŞİNİ TABANCAYLA ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR EDEN İSMAİL S.’NİN UZMAN ÇAVUŞ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

Eşini öldürüp hayatına son veren koca uzman çavuş çıktı
Haberler'de Abone Ol

Mersin’in Tarsus ilçesinde eşini tabancayla öldürdükten sonra intihar eden İsmail S.’nin uzman çavuş olduğu ortaya çıktı.


Duatepe Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı’nda meydana gelen olayda, yaklaşık 1,5 yıldır hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen İsmail S. (47), eşi Narin S.’nin (46) sahibi olduğu tur şirketine gitti. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından İsmail S., eşine tabancayla ateş etti. Daha sonra aynı silahla kendisini vuran İsmail S. de olay yerinde hayatını kaybetti.



Sahil Güvenlikte görev yapıyordu


Olayın ardından yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. İsmail S.’nin Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri da tamamlandı.


İki çocukları bulunan çiftin cenazeleri, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.