Eski hastane deposunun duvarını kırıp içeri girdiler, güvenlik kamerasını boyadılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eski hastane deposunun duvarını kırıp içeri girdiler, güvenlik kamerasını boyadılar
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
BURDUR'DA ESKİ DEVLET HASTANESİ'NİN DEPOSUNA GİREN KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER, DUVARLARA YAZILAR YAZIP GÜVENLİK KAMERASINI BOYADI. KAPI VE DUVARI KIRARAK İÇERİ GİREN ŞAHISLAR, HİÇBİR ŞEY ALMADAN OLAY YERİNDEN AYRILDI. POLİS OLAYLA İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATTI.
Güneyler

Burdur’da eski Devlet Hastanesi’nin deposuna giren kimliği belirsiz kişiler, duvarlara yazılar yazıp güvenlik kamerasını boyadı. Kapı ve duvarı kırarak içeri giren şahıslar, hiçbir şey almadan olay yerinden ayrıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.


Olay, Burdur merkez İnönü Bulvarı’nda bulunan eski Devlet Hastanesi’nin arka tarafındaki depoda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde gelen kimliği belirsiz şahıslar, sprey boya ile duvarlara yazılar yazdı ve güvenlik kamerasını boyayarak kayıt almasını engelledi. Daha sonra içerisinde eski klimalar ve bazı medikal malzemelerin bulunduğu deponun kapısını ve duvarını kırarak içeri girdiler. Sabah durumun fark edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde depodan herhangi bir malzemenin çalınmadığı belirlendi. Polis ekipleri, şüphelileri tespit etmek ve olayın nedenini araştırmak için çalışma başlattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanyada engelli bireyin evine ulaşımı kolaylaştırıldıÖnceki Haber

Alanyada engelli bireyin evine ulaşımı k...

Alanyasporda kupa mesaisi başladıSonraki Haber

Alanyasporda kupa mesaisi başladı

Yorum Yazın

Güneyler