Ezgi Apartmanı davası ertelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ezgi Apartmanı davası ertelendi
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN DEPREMLERDE YIKILAN VE 35 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ EZGİ APARTMANI DAVASINA DEVAM EDİLDİ
Güneş Güzellik

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan ve 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı davasına devam edildi.


Kahramanmaraş Adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu sanık iç mimar E.D. duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Binanın müteahhidi Y.A. rahatsızlığı nedeniyle duruşmaya katılamadı. Katılan vekillerin dilekçelerinin alınması sonrası duruşmaya geçildi. Pastanenin iç mimar tutuklu E.D. suçlamaları kabul etmeyerek 9 buçuk aydır tutuklu olduğunu ifade ederek, tutukluluğunun kaldırılmasını talep etti. Mahkeme başkanı duruşmaya başladıktan sonra avukatların beyanlarını aldı.


S.K. ve M.P. müdafi avukatları Mesut Çakar ve Yaşar Kalaycı, "Bir önceki beyanlarımızı beyan ediyoruz" dedi.


Mahkeme heyeti, pastane iç mimarı E.D’nın tutukluluk halinin devamına, binanın fenni mesulünün adli kontrol kararının devamına, S.K ve M.P. hakkında yakalama emrinin infazının beklenmesinin devamına karar verdi. Mahkeme binanın fenni mesulü M.T.’iyi bir önceki duruşmada serbest bırakmıştı.


Alınan beyanların dosyaya eklenmesine ve bilirkişi raporunun beklenmesine kararı veren mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül tarihine erteledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burdurda yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama otomobil çarptıÖnceki Haber

Burdurda yolun karşısına geçmek isteyen...

Alanyada makilik alanı ateşe veren şahıs tutuklandıSonraki Haber

Alanyada makilik alanı ateşe veren şahıs...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener