Genç doktor adayı kansere yenik düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç doktor adayı kansere yenik düştü
Nuri Restaurant
EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 3. SINIF ÖĞRENCİSİ MANAVGATLI YİĞİT ÖZDEN (22) YAKALANDIĞI AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞEREK YAŞAMINI YİTİRDİ.
Güneş Güzellik

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Yiğit Özden, Antalya’da kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Baykal-Şengül Özden çiftinin oğlu olan Yiğit, yarın Karavca Mezarlığı’nda toprağa verilecek.


Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Yiğit Özden (22), Antalya’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 7 ay önce rahatsızlanan AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Baykal-Şengül Özden çiftinin büyük oğlu olan Yiğit Özden’e kan kanseri teşhisi konduğu, 1 ay öncesine kadar Antalya Şehir Hastanesi’nde, 1 aydır da özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Yiğit Özden’in sağlığına kavuşabilmesi için ilik nakli yapılması gerektiği, şu ana kadar uygun iliğin bulunamadığı, kardeşinin iliğinin yarım uyumlu olduğu ancak enfeksiyonun düşmemesi ve nakil için uygun değerlerin oluşmaması nedeniyle naklin yapılamadığı bildirildi.


Yiğit Özden’in cenazesinin pazartesi günü öğle namazının ardından Karavca Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
12. kattan düşen lise öğrencisi hayatını kaybettiÖnceki Haber

12. kattan düşen lise öğrencisi hayatını...

Hatay'da Feci Kaza: 3 Ölü, 3 YaralıSonraki Haber

Hatay'da Feci Kaza: 3 Ölü, 3 Yaralı

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener