Gençlerden tehlikeli hareketler: Köprünün halatlarına tırmanıp atladılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlerden tehlikeli hareketler: Köprünün halatlarına tırmanıp atladılar
Güneyler
ADANA'DA ETKİLİ OLAN SICAKLAR NEDENİYLE GENÇLER, SERİNLEMEK İÇİN SEYHAN NEHRİ ÜZERİNDEKİ GENÇLİK KÖPRÜSÜ'NÜN HALATLARINA TIRMANARAK SUYA ATLADI
culha gold

Adana’da etkili olan sıcaklar nedeniyle gençler, serinlemek için Seyhan Nehri üzerindeki Gençlik Köprüsü’nün halatlarına tırmanarak suya atladı. Tehlikeli o anlar ise kameraya yansıdı.


Yurt genelinde olduğu gibi Adana’da da her geçen gün sıcak hava ve nem etkisini arttırıyor. Sıcaklıkların 40 derecelere yaklaştığı bugünler de, gençler ise tehlikeye rağmen Seyhan Nehri’ne giriyor. Seyhan ilçesinde bulunan Gençlik Köprüsü’nün halatlarına tırmanan gençlerin tehlikeli hareketleri ise dikkat çekiyor. Tehlikeye aldırış etmeyen gençler, bir süre köprü halatlarında asılı kaldıktan sonra kendilerini nehrin serin sularına bırakıyor.


Tellere çıkmalarının yanı sıra nehre atlayarak tehlikeli oluşturan gençlerin o anları kameraya da yansıdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Korkutelinin güreşçisi 78 kiloda Türkiye şampiyonu olduÖnceki Haber

Korkutelinin güreşçisi 78 kiloda Türkiye...

Yanan traktöre aldırmadı, çocuklarını teselli ettiSonraki Haber

Yanan traktöre aldırmadı, çocuklarını te...

Yorum Yazın

culha gold